Booking af flere baner og arrangementer

Ved at vælge "Faste banetimer" kan du reducere prisen kraftigt, men binder dig for samme spilletid for resten af sæsonen.

Firma- eller familieturnering og lignende. Ved leje af minimum 6 baner samlet, kan der aftales en særlig lav pris - kontakt baneudlejer Annette Heindorff, tlf. 2216 6287, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Weekendeftermiddage kan være optaget på grund af holdkampe eller andre arrangementer i klubben. Ønsker du at træne og spille turneringsbadminton tilbyder VBC også fællestræning for ungdom, senior og veteran.

Vi har hold på forskellige niveauer, så kontakt os endelig og hør nærmere. Mere information kan findes her på hjemmesiden under: ungdom, senior og veteran

OBS! Adgang til VBC-hallen, hvis døren er låst, så hold den lille hvide knap på dørpanelet inde, mens du åbner døren. Hvis lyset i hallen ikke er tændt, så gå ind i hallen og leg "sprællemand", så aktiverer følerne lyset.

 

HUSK! BRUG KUN LYSE SÅLER på banerne - det er bekostelig og tidskrævende at få sorte streger vasket af gulvet. Udendørssko har ikke adgang på banerne. I tilfælde af man spiller med sorte såler, vil man blive pålagt et rengøringsgebyr på 750 kr. Hallen er videoovervåget.