Miniton - 4-6 årige

Hvad er miniton?
Fra det nye år vil Valby Badminton Club (VBC) tilbyde miniton-træning. Miniton er for børn mellem 4-6 år. Træningen tager udgangspunkt i udvikling af badminton og motorik igennem leg og øvelser. Miniton er forældre/barn træning, så forældrene er en del af træningen. Miniton er perfekt for børnene, da de møder andre børn, får bevæget sig, får lært at bruge deres krop på en sjov måde og bliver introduceret til badminton. Og så har de samtidig en god stund med en forælder.

Udover træningen bliver børnene også en del af en hyggelig klub med sociale arrangementer, klubture, turneringer m.m.

Træningen
Træningen vil blive varetaget af miniton-uddannede trænere. Vi vil stræbe mod, at der altid er 2 trænere til stede, så børnene får den bedst mulige udvikling. På hver miniton-træning vil der være plads til 8 børn + en forælder pr. barn.

Tidspunkt og sted
Træningen foregår lørdage kl 9:00-9:45. Fra 9:45-10:00 er hallen ledig til man kan blive lidt ekstra og lege/spille frit. Træningen foregår i vores egen hal, som ligger på Skellet 30, Valby. Sæsonen går fra 18 august til 1 juni.

Der er enkle gange der ikke er træning, grundet ferier, helligdage og når klubben er på klubtur.

Udstyr og forældredeltagelse
Klubben har ketchere, som børn og forældre kan låne. Vi vil anbefale, at børn og forældre har sko på og ikke bare sokker. Der må kun bruges indendørssko, som har lyse såler, da andre sko sætter sorte streger på gulvet.

Hvert barn skal have en forælder (eller bedsteforælder) med, som er med i træningen.

Pris og tilmelding
Prisen for en sæson er 1200 kr.

Tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet. I er velkomne til at prøve træningen 1-2 gange, inden I beslutter jer.

For spørgsmål eller tilmelding skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se jer!