• Veteran

Veteran afdelingen

Træning: Onsdag, 18:00 - 20:00

VBC's veteranafdeling har ca. 20-25 aktive seniorer, der aldersmæssigt spænder over både yngre og ældre veteraner. Vi træner hver onsdag mellem kl. 18 og 20 med ca. en times træning eller mere alt efter fremmødet. Vores holdleder tilpasser træningen efter færdigheder, og der er plads til alle, såvel lettere øvede motionister som holdspillere.

Træningen bliver sammensat efter fremmøde fra gang til gang. Det tilstræbes, at alle får en god og udfordrende træningsaften tilpasset spillernes niveau. Alle går til den med stor energi, og du kan være sikker på at få en god gang motion. Der er altid en god og sjov stemning, ikke mindst når der gives gas både før og efter holdkampene, hvorom der er et stort engagement. Veteranholdet 50+ spiller i serie 4. Vi ønsker at styrke holdet med god træning, således at vi kan stille op til kampene i stærkeste opstilling hver gang og få det bedst mulige resultat.

Efter træning er der hygge, hvor der kan købes noget at drikke i kiosken samt deltages i fællesspisning, hvis det har interesse. Alt sammen uhøjtideligt og med til at styrke det stærke sociale fællesskab i afdelingen. De gamle veteraner, som ikke deltager i træningen, kigger ind imellem forbi til spisning, hvor der ofte gøres ekstra ud af mad og hygge. Tit deltager ægtefæller og kærester til de sociale arrangementer og som support til holdkampene.

Kontingentet for en sæson er 1.400 kr. plus boldpenge.

60+ Afdelingen

Træning: Onsdag, 18:00 - 20:00

Vi tilbyder 60+ badminton for dem, der har tid og lyst om formiddagen.

Der spilles i vores skønne og stemningsfulde hal på Skellet 30 onsdag kl 10-12 og/eller torsdag kl. 12-14.

Det er en god mulighed for et raskt slag badminton og motion på den sjove måde samtidig med hyggelig samvær.

Vi starter med lidt let opvarmning, og spiller derefter kampe. Der spilles kun double, og vi laver et rotationssystem, så vi alle kommer til at spille med hinanden. Der er en tovholder som koordinerer tingene.

Efter træning kan man hygge sig i klublokalet med kaffe, the, øl eller vand.

Man skal selv medbringe:

  • Indendørssko med såler, der ikke smitter af (lyse såler er som regel bedst)
  • Badmintonketcher (der er i begrænset omfang mulighed for at låne en ketcher)

Vi tilbyder to gratis prøvetræninger. Derefter er prisen kr. 500 ,- pr. halvår.

© 2021 Valby Badminton Club, All Rights Reserved

Adresse

Valby Badminton Club
Skellet 30
2500 Valby